Συχνές Ερωτήσεις

Τί είναι οι φωτοταπετσαρίες MyWall
Οι ταπετσαρίες MyWall τυπώνονται κατα παραγγελία,και προσαρμόζονται στις διαστάσεις που εσείς θέλετε. Έτσι δεν περιορίζεστε σε συγκεκριμένα σχέδια και μεγέθη αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική ταπετσαρία που να ταιριάζει απόλυτα στον δικό σας χώρο.
 
Υπολογισμός κόστους
Το κόστος των ταπετσαριών μας καθορίζεται απο την διάσταση και οχι απο το σχέδιο. Για να υπολογίσετε την τιμή της ταπετσαρίας σας θα πρέπει να μετρήσετε το πλάτος και το ύψος του τοίχου. Το κόστος για την αυτοκόλλητη ταπετσαρία είναι 37€/τετραγωνικό μέτρο, για την βινυλική 27€/τετραγωνικό μέτρο και για τη χάρτινη 19€/τετραγωνικό μέτρο. Αφού επιλέξετε την εικόνα που σας αρέσει πατήστε το κουμπί "προσαρμογή",εισάγετε τις διαστάσεις,προχωρήστε στο επόμενο βήμα, επιλέξτε το υλικό και ενημερωθείτε για το κόστος της ταπετσαρίας σας. Δείτε τα υλικά εδώ
*Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο φπα και η αποστολή.
 
Χρόνος παράδοσης - Αποστολή
Το γεγονός οτι εμείς οι ίδιοι παράγουμε τις ταπετσαρίες,μας εξασφαλίζει πολύ σύντομο χρονο παράδοσης.Έτσι παραλαμβάβετε την ταπετσαρία σας το αργότερο σε 5 εργάσιμες απο την ημέρα παραγγελίας.
Την ταπετσαρία σας την παραλαμβάνετε με courier "Γενική Ταχυδρομική" χωρίς επιπλεον κόστος.
 
Συνεργείο Τοποθέτησης
Διαθέτουμε εξειδικευμένο συνεργείο τοποθέτησης  που καλύπτει όλες τις περιοχές στο λεκανοπέδιο Αττικής.Να σημειωθεί οτι το συνεργείο μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση μόνο των ταπετσαριών MyWall σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.
 
Μετατροπή εικόνας - Αναζήτηση σχεδίου
Το γραφιστικό μας τμήμα είναι στην διαθεσή σας δίνοντας σας την δυνατότητα να μετατρέψετε οποιαδήποτε εικόνα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.Έτσι όλες οι εικόνες τις συλλογής μας μπορούν να γίνουν ασπρόμαυρες,να αλλάξουν χρώμα,να αλλάξουν προσανατολισμό ή οτι άλλο μας ζητήσετε.Στην παιδική μας συλλογή έχετε την δυνατότητα να μετακινήσετε διάφορα στοιχεία είτε να τους αλλάξετε χρώμα.
Στην περίπτωση που αναζητάτε καποια συγκεκριμένη εικόνα - σχέδιο που δεν μπορείτε να βρείτε στην συλλογή μας επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 210 4411449 ή στο design@mywall.gr προκειμένου να σας βοηθήσουμε.
 
Επίσκεψη στον χώρο σας
Στην περίπτωση που ο χώρος σας έχει κάποια ιδιαιτερότητα ή θέλετε να καλύψετε περισσότερους απο ένα τοίχο επικοινωνήστε μαζί μας να σας βοηθήσουμε.Εφόσον κριθεί απαραίτητο θα έρθουμε στον χώρο σας να βρούμε λύσεις και να μετρήσουμε με ακρίβεια προκειμένου να έχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα.

 

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας
  Δευτέρα εώς Παρασκευή : 09:00 − 19:00
  Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 4411449
  e-mail : info @ mywall.gr