Χαρακτηριστικά υλικών

 

Οποιοδήποτε υλικό και αν επιλέξετε οι ταπετσαρίες τοίχου MyWall είναι εξαιρετικής ποιότητας,τυπώνονται με οικολογικά μελάνια  και διαθέτουν υψηλή, φωτογραφική ευκρίνεια. 

Όλα τα προϊόντα είναι βραδύκαυστα, δεν περιέχουν τοξικά και καλύπτουν όλους  τους κανονισμούς που αφορούν στην ασφάλεια κτιρίων και εσωτερικών χώρων (EN 13501-1 2007).

Παρακάτω παραθέτουμε τα βασικά χαρακτηριστικά όλων των  υλικών ωστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

     
 

Η αυτοκόλλητη ταπετσαρία τοίχου mywall είναι κατασκευασμένη από  το υφασμάτινο αυτοκόλλητο phototex® το οποίο στη συνέχεια το πλαστικοποιούμε ειδικά προκειμένου να αποκτήσει τεράστια αντοχή στο χρόνο και στα πλυσίματα. Έχει ματ φινίρισμα, είναι πολύ λεπτή και έτσι ενσωματώνεται πλήρως στην επιφάνεια που τοποθετείται. Δεν σκίζεται και χάρη στη μοναδική πατενταρισμένη κόλλα που διαθέτει μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη γνώση. Όταν αφαιρείτε δεν ξεφλουδίζει τη μπογιά από τους τοίχους, δεν καταστρέφει τις επιφάνειες και μπορεί ακόμα και να επανατοποθετηθεί  όπως τη πρώτη φορά.

*Σημειώστε οτι οι αυτοκόλλητες ταπετσαρίες MyWall δεν εφαρμόζονται σε τοίχους βαμμένους με ειδικά αυτοκαθαριζόμενα χρώματα (αντιγκράφιτι)

*Ένα χαρακτηριστικό της που πρέπει να λειφθεί υπ'όψη ειναι οτι η καλυπτικότητα του υλικού ειναι 70%.(έχει δηλαδή μια ελαφριά διαφάνεια η οποία δεν καλύπτει ατέλειες ή διχρωμίες)

 
  Κόστος - 37€/ ανα τετραγωνικό μέτρο  
     
 
     
 
 
Η Βινυλική ταπετσαρία τοίχου mywall είνα κατασκευασμένη απο υλικό υψηλής ποιότητας της  Neschen® η οποία αποκτά ιδιαίτερη αντοχή χάρη στην επίστρωση βινυλίου που διαθέτει.
 
Έχει ανάγλυφη υφή (άμμου) χαρακτηριστικό που της δίνει ένα όμορφο ματ φινίρισμα με έντονα χρώματα.
Eίναι πλενόμενη και έχει μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Η τοποθέτηση της δεν απαιτεί κάποια ειδική κόλλα,τοποθετείται με κόλλα για βαριές ταπετσαρίες (γλουτολίνη77-mapei).
 
 
     
  Κόστος - 27€/ ανα τετραγωνικό μέτρο  
     
 
     
 
Η χάρτινη ταπετσαρία τοίχου mywall είναι κατασκευασμένη απο αντιβακτηριδιακό χαρτί 150γρ.
 
Έχει ματ υφή που δεν γυαλίζει καθόλου με έντονα χρώματα και φωτορεαλιστική απεικόνιση.
 
Έχει μεγάλη αντοχή στο χρόνο και μπορεί να καθαριστεί ταμποναριστά με νωπό πανί. Η τοποθέτηση της δεν απαιτεί κάποια ειδική κόλλα,τοποθετείται με κόλλα για βαριές ταπετσαρίες (γλουτολίνη77-mapei).
 
     
  Κόστος - 19€/ ανα τετραγωνικό μέτρο